Duiklokaties
Waar kan je gaan duiken?

Duiklokaties in Zeeland (Nederland)

Zeeland is tijdens de zomermaanden voor het overgrote deel van de Albatrossers de duiklokatie bij uitstek. Je kan er bijna elk weekend één of meerdere van onze leden tegen het lijf lopen. Onze meeste clubduiken worden op één van de prachtige duiklokaties georganiseerd. De duiklokaties die het meest door onze club worden bezocht (Wemeldinge, Kattendijke, Wemeldinge Parking, Tetjes, Goese Sas, Zeelandbrug, ...).
lees meer...

Stedelijk Recreatiedomein Muisbroek

Het domein Muisbroek of de put van Ekeren is in het najaar een magnifieke duiklokatie. Jaarlijks organiseert Albatros hier onze openings- en sluitingsduik. Vele Albatrossers komen hier ook na enkele duiken in Zeeland een spoelduik maken. En na het duiken wordt Eetcafé Ballantines regelmatig bezocht.
lees meer...

Provinciaal Domein Zilvermeer

Het provinciaal recreatiedomein Zilvermeer, gelegen op het grondgebied van de gemeente Mol is een mooi stukje natuur in het hartje van de kempen. Diverse meren zijn ontstaan na zandwinning voor de toenmalige glasindustrie.
lees meer...

La Gombe

De zandsteengroeve La Gombe ligt vlakbij de rivier “De Ourthe”, niet ver van het pittoreske Esneux en wordt gerekend bij de mooiste groeves van België.
lees meer...

Nemo33

Het zwembad Nemo33, gelegen te Ukkel, is een leuke plaats om je eerste duikervaring op te doen. Het water is altijd lekker warm en je kan er een beetje dieper duiken dan in een doorsnee zwembad.
lees meer...

Carrière de Dongelberg

Dongelberg is een oude steengroeve die momenteel gebruikt wordt als waterreservoir. Je kan hier terecht op donderdag avond en zondag namiddag. Deze duikplaats is uitermate geschikt voor het afleggen van proeven: stijgproeven, reddingen, ...
lees meer...